O nama

U SRCU BOSANSKIH ŠUMA

Tradicija naše kompanije je garant naše kvalitete, a zadovoljni uposlenici potvrda naše poslovne filozofije


 

POLITIKA POSLOVANJA

Garancija kvalitete su zadovoljni i vjerni kupci

 • 29.06.1996.Prva isporuka rezane gradje.

  Nakon što smo krenuli sa proizvodnjom, isporučili smo prvu ozbiljnu količinu rezane građe za potrebe lokalne građevinske kompanije. Ispoštovali smo sve zahtjeve kupca u pogledu kvalitete i rokova isporuke.
 • 15.02.2000.Prva šleperska isporuka (izvoz) van granica BiH.

  Nakon što se za nas čulo i van granica BiH, prvi put smo izvezli šleper proizvoda za kupca u R Sloveniji. Od tada preko 80% proizvodnje plasiramo u zemlje EU (Italija, Slovenija, Austrija, Njemačka, Hrvatska) i Švicarsku.
 • 11.05.2010.Krenula proizvodnja drvenih elemenata

  Na zahtjev kupaca iz EU, otpočeli smo za proizvodnjom i izvozom drvenih elemenata od hrasta i bukve za dalju preradu kao i elemenata od jele i smrče za izradu sobnih vrata kao i štokova za vrata.
 • 11.03.2017.Širenje asortimana

  Izrađen Idejni projekt za fabriku peleta i otpočele aktiovnosti oko pribavljanja potrebnih dozvola. Urađeno idejno rješenje poslovne zone u koju će se preseliti dio proizvodnje i obrade bukve i hrasta, sušare, skladište gotovih proizvoda kao i lager sirovine.
 • 28.09.2018.Dobijena građevinska dozvola za nove hale

  Nakon 18 mjeseci napokon smo dobili građevinsku dozvolu za dvije nove hale u poslovnoj zoni cca 8.000 m2 i sa radošću uvodimo izvođače koji su spremni za otpočinjanje radova. :-)